Strict Standards: Declaration of WpLatteCommentWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/smarucom/public_html/wp-content/themes/netspace/AIT/Framework/WpLatte/WpLatteCommentWalker.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WpLatteCommentWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/smarucom/public_html/wp-content/themes/netspace/AIT/Framework/WpLatte/WpLatteCommentWalker.php on line 0

Strict Standards: Declaration of WpLatteCommentWalker::end_el() should be compatible with Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array) in /home/smarucom/public_html/wp-content/themes/netspace/AIT/Framework/WpLatte/WpLatteCommentWalker.php on line 0
Produk Kami | Smart Buy 4 U

Produk Kami  close

  6 Dalam 1:RM9.80HARGA Produk ini dapat menghindarkan anai-anai, lipas, lalat, cicak, semut dan tikus dengan segera tanpa meninggalkan kotoran.

  close

  Cara Menggunakan: Kesan ubat ini dapat dilihat selepas 4 jam dengan cara digantung, dilekat atau diletakkan di atas lantai. Kuasanya terjamin untuk kawasan seluas 20 kaki x 20 kaki. Boleh diletakkan di bilik tidur, ruang tamu, bilik air, tandas, dapur, almari pakaian, bilik berhawa dingin, bilik komputer malah boleh juga diletakkan di dalam kereta.


  close

  6 Dalam 1:RM9.80HARGA Produk ini dapat menghindarkan anai-anai, lipas, lalat, cicak, semut dan tikus dengan segera tanpa meninggalkan kotoran.


  close

  Smart Insects Repellant:RM29.90HARGA Ini adalah sejenis produk anti serangga, yang merupakan produk NABATI (tidak beracun) untuk pembanterasan yang berkesan dan menghalau serangga seperti lalat, nyamuk, lipas, lebah, semut dan serangga lain dari berkeliaran di rumah anda.

  Ia juga boleh berfungsi sebagai pembersih, pembasmi kuman dan penghilang bau yang amat sesuai digunakan pusat makanan, restoran, kawasan dapur, kilang, kantin, medan selera (food court), klinik, hotel penginapan dan lain-lain tempat yang seumpamanya.

  close

  Cara Menggunakan:

  close

  Teknologi dari U.S.A:Hubungi Kami!016-778 4198 Mampu membuatkan cermin kereta anda bersih dan bersinar. Memberikan anda pandangan yang lebih jelas, terang dan tiada gangguan sepanjang pemanduan walaupun ketika hujan.

  close

  Cara Menggunakan: Potong sedikit di bahagian atas botol dan tuangkannya terus ke dalam tangki wiper. Campurkan sedikit dengan air bersih. Sebatian akan bercampur dengan sendirinya.

  *Jika hendak kesan yang lebih baik, ambil sedikit windscreen cleaner dan letakkan sedikit pada cermin kereta dan gosok sehingga cermin kereta bersih. Kemudian tuangkan bakinya ke dalam tangki wiper.

  [/raw] [/tab]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *